Concept

Unieke streekproducten met minimale ecologische voetafdruk

De natuurlijke keuken

The Shelter kiest voor een natuurlijke keuken met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom selecteren we dagverse en seizoensgebonden producten die zoveel mogelijk geproduceerd zijn in onze eigen regio. Verder werkt The Shelter uitsluitend met Noordzeevis en bij voorkeur van de “bijvangsten”. We geven ook de voorkeur aan vis gevangen met duurzame visserij en daarnaast zijn wij een scampi-vrij restaurant.

Op onze kaart vindt u zowel traditionele gerechten uit grootmoeders keuken als eigen creaties van onze chefs.

Wist je dat...?

... al onze producten huisgemaakt zijn?

  • Vol-au-vent
  • Heerlijke in huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten
  • Soep
  • Stoverij van varkenswangetjes
  • Heerlijke spaghetti
  • Vispannetje
  • Veggie-gerechten

… onze producten in de buurt geproduceerd worden?

  • Dagverse Noordzeevis
  • Lokale groenten
  • Kaas uit Brugge en Damme
  • Polderlanderham
  • Vlees van de lokale boer

... onze producten uiterst kwalitatief zijn?

  • Croque monsieur: wordt belegd met Duke Of Berkshireham en jong Brugge kaas
  • Onze mayonaise en tartaarsaus zijn vers in huis gemaakt
  • We werken met de beste kwaliteit groenten, vlees, vis en zuivel.

Dagvers, lokaal en huisgemaakt

Kom proeven van onze dagverse, lokale en huisgemaakte producten. Ook voor vegetariërs en veganisten voorzien wij graag verschillende opties.